HAIR | Tvårätters eventmiddag

Boka bord

Kritikerrosade musikalen Hair kommer till Sparbanken Lidköping Arena i april 2024!

Viktor Norén, som spelar den manliga huvudrollen ”Berger”, har fått Klara Söderberg, från First Aid Kit, vid sin sida när hon gör sin musikaldebut med huvudrollen ”Sheila” i Hair.

Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Denna uppsättning har upplevts av 85 000 gäster! Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. I rollerna möter man bl.a. Viktor Norén, Emil Henrohn och en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

I Restaurang 1934 kan du njuta av en genuin och välsmakande tvårätters middag före Hair gästar vår arena. Tänk på att ni behöver en entrébiljett till evenemanget för att ha möjlighet att boka matpaket.

Meny (299kr):

  • VARMRÄTT: Helstekt oxfilé, tryffelsky, rostade rotfrukter med sötpotatis.
  • DESSERT: Klassisk kladdkaka serveras på hallonspegel vispad grädde.
Hair 1920x1080 Alt2