Kvartfinal 3:5

Boka bord

Det har blivit dags för säsongens höjdpunkt – SM-slutspelet 2024

Villa Lidköping vann Elitserien för fjärde gången på rad. Nu väntar kvartsfinalerna med start den 19 februari och biljetter och bord i våra restaurangområden finns nu att boka.

Fredag den 23 februari är det dags för kvartsfinal 3:5 mot vinnaren mellan Gripen Trollhättan och Frillesås. Vilket motstånd det blir, det vet vi inte ännu. Det vi vet är att det kommer bli en publikfest med bandy, mat och dryck.

Du kan nu boka ditt bord i något av våra restaurangområden, Restaurang 1934 eller Bandyportföljen.

Efter matchen är det Trubadur fram till 01.00 och fri entré från 21.00. 

Restaurang 1934:

Upplev god kvällsbuffé i grym bandymiljö i vår restaurang Restaurang 1934! Värm upp med mat i 1934 innan matchen med vanliga sitt- eller ståplatsbiljetter i Sparbanken Lidköping Arena. Perfekt matchvärmning.

I restaurangen gästas vi också alltid utav hemma- och bortalagets tränare som tillsammans med oss pratar upp kvällens kvartsfinal.

Bandyportföljen: 

Har du inte upplevt Bandyportföljen, då har du missat något! Bandyportföljen måste upplevas.

Du följer matchen från arenans bästa platser i en unik miljö. I Bandyportföljen får du en egen sittplats längs med långsidan i Sparbanken Lidköping Arena – och inte nog med det, du sitter på tredje våning. Bandyportföljen är restaurang- och barytan för dig som vill kombinera mat, dryck och bandy på bästa sätt.

Vi ses uppe i Bandyportföljen.

Sparbanken Lidköping Arena öppnar 17.00 och matchstart är 19.00. 

P1521826