1-1200x650.png

Restaurang 1934 prisas för årets tillgänglighet och bemötande i Lidköping kommun: ”All heder åt personalen som möter alla gäster på ett positivt och välkomnande sätt”

För fjärde gången delas priset ut och tidigare mottagare har varit Assbecks, Clas Ohlson och Lidköpings hjälpmedelstekniks butik Smart vardag.

Det är Samarbetskommittén Lidköping, där föreningar med fokus på funktionsnedsättningar ingår, som beslutar om prismottagare. Priset ska gå till en verksamhet som har ett bra bemötande, visar respekt för allas behov och som utformar sina lokaler så att de är tillgängliga för alla.

Årets pris delades ut till 1934 Restaurang & Konferens i måndags av Sören Jansson, ordförande i samarbetskommittén och Kajsa Ezelius, kommunalråd.

– Kul att vårt arbete att göra restaurangen tillgänglig och välkomnade för alla fungerar, vi har en restaurang och en konferens som är tillgänglig för alla, säger Jonas Stern som är driftansvarig och fortsätter:

– Sedan är det all heder åt personalen som möter alla gäster på ett positivt och välkomnande sätt.


 

_FAB1520


 

JONAS STERN.jpg

Villa Restaurang AB/1934 har klart med laguppställningen inför årets säsong

Villa Restaurang AB har spikat säsongens laguppställning och har bland annat anställt en ny restaurangchef för 1934 Restaurang och konferens.

Jonas Stern har anställts som ny Restaurangchef för 1934. Då med ansvar för dess hela verksamhet, vilket i huvudsak är för dagen lunch, konferens, matcharrangemang samt evenemang som arrangeras på ispisten.

Utöver den anställda personalen i 1934 och den ideella kraften som finns kring Villa Lidköping BK, så har 1934 även knutit till sig hjälp av:

Ingrid Fasth som ansvarig för logeplan vid matcharrangemang
Roger Kroon som ansvarig för plan 3 vid matcharrangemang
Martin Mattsson som ansvarig för kioskförsäljning
Sockerfabriken Mat & Drick med ansvar för de evenemang som anordnas på ispisten där såväl mat som dryck serveras.  (I nuläget gäller det evenemangen Kommunfest, Stjärnklart och Brolle)

 

———————————————

Hjärtligt välkomna till oss på 1934 restaurang & Konferens!