Restaurang 1934

Namnet ”1934” är en hyllning till det år då det anrika bandylaget Villa Lidköping BK grundades, och vårt engagemang för att hedra dess arv genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet.

Strategiskt belägen på andra våningen i Sparbanken Lidköping Arena, är vi stolta över att vara en del av den spännande atmosfären som omger Villa Lidköpings hemmamatcher. Här kan du uppleva en kvällsbuffé utöver det vanliga under lagets matcher, eller välja vår läckra grillbufé som serveras i den unika Bandyportföljen på tredje våningen. För en exklusivare upplevelse har vi reserverat vår logeplan för er som vill kombinera gourmetmat med enastående bandyspel.

Historia och en gammal bild på Villa BK spelare

En oas för alla tillfällen

Vårt fokus sträcker sig dock långt bortom matchdagar. Vi har skapat en oas där du kan njuta av en välkomponerad lunchbuffé på vardagar och samtidigt känna historiens närvaro. Genom att bära namnet ”1934” hedrar vi inte bara Villa BK:s grundande, utan hyllar också Lidköpings stolthet och arv inom bandysporten.

Konferens och affärsluncher

Med stolthet och respekt för vår historia välkomnar vi sällskap i alla storlekar till vår restauranglokal. Vi har möjligheter att rymma upp till 200 personer och kan anpassa våra loger och konferensrum för affärsluncher, festliga tillställningar och små sammanhang. Om du planerar en större sammankomst kan du kontakta oss för att utforska de olika möjligheter som vår mångsidiga anläggning erbjuder.

Sparbanken Arena

Vårt läge i Sparbanken Lidköping Arena erbjuder gott om avgiftsfria parkeringsytor, så du kan enkelt och bekvämt upptäcka allt som Restaurang 1934 har att erbjuda. Vi ser fram emot att dela vår passion för bandy och mat med dig, och välkomnar dig att bli en del av vår gemenskap och historia på Restaurang 1934.