Anpassade Konferenslokaler för Små och Stora Grupper

Vill ni komma bort en stund från kontoret och låta kreativiteten flöda tillsammans i några av Lidköpings coolaste konferenslokaler? Då är 1934 Restaurang & Konferens i Sparbanken Lidköping Arena helt perfekt.

1934 fixar. Oavsett om det gäller personliga möten eller stora event. Varför inte en AW eller en workshop?

Som grädde på moset så får du som är partner till Villa Lidköping minst 10% rabatt på din konferens.

Våra konferensalternativ är skräddarsydda för att passa era önskemål och scheman. Ni kan välja mellan halvdags- och heldagskonferenser, och för de som önskar att stanna över natten har vi ett nätverk av samarbetspartners som möjliggör bekväma övernattningar i samband med er konferens.

Oavsett om ni är en mindre grupp eller en större sammankomst, har vi konferenslokaler som passar perfekt för er. Våra utrymmen kan enkelt rymma 2 till 40 personer och är utrustade med moderna faciliteter såsom whiteboard och trådlöst WIFI. I de större lokalerna finns även projektor för en professionell och smidig presentation.

Konferens i Arenan. Här ett rum för 8 personer.

Sparbanken Lidköping Arena

Flexibilitet och Modern Utrustning

Vi förstår vikten av flexibilitet under er konferensdag och erbjuder även mindre konferensrum eller grupprum vid behov.

För er som planerar tidiga morgonmöten eller kvällssamlingar, kan vi enkelt arrangera detta i vår generösa restaurang. Här kan upp till 200 personer samlas för att njuta av en bekväm och välskött konferensupplevelse.

Kontakta oss för att boka

För att boka en konferenslokal som passar era behov och önskemål, är ni välkomna att kontakta oss. Vårt dedikerade team står redo att hjälpa er skapa en framgångsrik och minnesvärd konferensupplevelse.

Kontakta oss